2109963969 3ης Σεπτεμβρίου 54, Αργυρούπολη info@adar.gr
hero image

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Καθάριος Νικόλαος - Αργυρούπολη Αττική

 

 

Η μελέτη και ο σχεδιασμός μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης έχει πολλαπλές απαιτήσεις τόσο στο λειτουργικό τομέα όσο και στο αισθητικό αποτέλεσμα. Στην επιχείρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ADAR κατανοώντας τις ανάγκες του χώρου σας και τις δικές σας επιθυμίες, παρέχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για την ηλεκτρολογική σας εγκατάσταση εγγυώμενοι για την ποιότητα των υλικών και της εργασίας. Ένας καλός, πιστοποιημένος επαγγελματίας εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος αποτελεί επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ορθό και ασφαλές αποτέλεσμα.
 

Οι ανάγκες ενός χώρου σε πρίζες, διακόπτες, ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό, θέρμανση, αυτοματισμούς, συναγερμό κτλ., είναι μεγάλες και απαιτούν ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους. Εγκαταστάσεις δικτύων δομημένης καλωδίωσης κρίνονται απαραίτητες σε βιομηχανικούς και άλλους επαγγελματικούς χώρους. 
 

Η επιχείρηση ADAR με εφόδια την εμπειρία και την τεχνική της κατάρτιση εγγυάται την άρτια μελέτη και εγκατάσταση των ηλεκτρολογικών σας συστημάτων μέσα από σύγχρονα, ασφαλή και προσιτά σε όλους έργα.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ζήτημα ηλεκτρολογικής εγκατάστασης ή βλάβης.